Træfældning og topkapning

TRÆFÆLDNING: FÅ FÆLDET ET ELLER FLERE TRÆER PÅ DIN GRUND​

Har du brug for professionel hjælp til fældning af et eller flere træer på din grund, så er vi hos PN Skovservice et oplagt valg. Vi er eksperter inden for træfældning og træbeskæring, som vi typisk udfører for vores kunder i Hadsund, Mariager, Randers og Hobro. Vi varetager dog også gerne opgaver for kunder i andre nærliggende områder.

Hvad koster træfældning?

Vores priser på fældning af træer varierer meget alt efter opgavens omfang, og hvilken metode der vil være mest passende at benytte sig af.

Vores medarbejdere er uddannede i alle facetter indenfor træfældning, da man kan fælde et træ på mange forskellige måder.

Vi kan for eksempel udføre træfældning i en arbejdsgang. Dette gør vi, såfremt der er plads omkring træet til at fælde det ved roden, så det kan vælte i fuld længde.

Denne type træfældning er den billigste, men det kræver plads omkring træet, da det ellers kan beskadige bygninger, elledninger og øvrig beplantning.

​Er der ikke nok plads rundt om træet, vil vi foretage en topkapning. Her klatrer vi op i træet med specielt udstyr og skærer af i sektioner oppefra og ned.​​

Før en træfældning påbegyndes, kommer vi ud og besigtiger opgaven, da det er nødvendigt at kende til træets størrelse, art og placering på forhånd. Dette giver os også de bedste forudsætninger for at beregne en skræddersyet pris til dig.

Efter træet er fældet

Når træet er blevet fældet, bestemmer du som kunde selv, om træet skal skæres op, om grenene skal hugges til flis, eller om træet skal køres bort. Du har naturligvis også mulighed for selv at bortskaffe dit træ, hvis du ønsker dette.

​Vi kan også udføre stubfræsning og rodfræsning til en billig pris efterfølgende, så hele træet er væk, og der blot vil være et lille hul tilbage.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os

Kunne du tænke dig vores professionelle hjælp til træfældning, så kontakt os med det samme. Vi står klar til at varetage din opgave i Hadsund, Mariager, Randers, Hobro eller omegn.​

Få et uforpligtende tilbud